A M I M A

Garderobe-økologi - Munkholm - Smykker

Butikken modtager dit pæne og velholdte brugte tøj, sko, tasker, punge, bælter, solbriller, smykker og andet tilbehør i kommisison. Det vil sige, at du indleverer dit brugte designer tøj og asseccories, hvorefter det sælges i butikken til en aftalt pris. Når tøjet er solgt, får du halvdelen af salgsprisen. Vi laver et skriftligt dokument på den aftale vi har lavet, samt hvilke varer du har indleveret. 

Du er altid velkommen til at spørge ind til en enkelt vare - meget har interesse. Du kan også lige kigge lidt rundt her på siden og se, hvad butikken ligger inde med for tiden, for at spore dig ind på, hvad der i særlig grad er interesse for. Hjemmesiden er ikke nødvendigvis opdateret med alle varer, så deter en god ide at følge med på Instagram: amima_butik og Facebook: AMIMA Secondhand.

Eller endnu bedre - komme ind forbi butikken, her kan du se det hele:-)

Tøjet hænger som udgangspunkt i tre måneder. Tilbehør gerne lidt længere.

Spar således besværet med at sælge tøjet selv, butikken ordner det for dig. Har du ikke mulighed for at komme ned i butikken med henblik på afregning efter et salg, kan pengene overføres til din konto. Hvis du gerne vil sælge ting, der er lidt dyrere, for eksempel designertasker eller sko, kan vi aftale en fordeling, som er mere fordelagtig for dig.
Tasker og sko m.m. står som udgangspunkt i butikken i et halvt år.

Tjek som nævnt også altid gerne Facebook og Instagram - også for et like.