A M I M A

Garderobe-økologi - Munkholm - Smykker

Aromabad

Aromabad rose.

Skønt luksus badesalt med fransk middelhavssalt, epsomsalt og lækker blødgørende mandelolie. Fungerer fantastisk til bad, men også glimrende til fodbad. Lindrende og velduftende.

 

250 gram.

80,-.


Ansigtspleje

Ansigtscreme til alle hudtyper, er også velegnet til sår og rifter. Virker regenererende, styrkende, beskyttende og blødgørende på hudlagene. Indeholder naturlig vitamin A, B1, B2, B6 og E.

60 ml.

95,-.


Ansigtspleje

Fugtgivende ansigtscreme der hurtigt optages af huden uden at fedte. Til normal og tør hud. Denne creme indeholder avocadoolie som er kendt for at være anti-rynke og antibakteriel og naturlig vitamin A, B1, B2, B5, D og E.

60 ml.

95,-.
 


Håndpleje

Cremen genopbygger huden, med shea butter som virker meget blødgørende, trænger hurtigt ind uden at fedte, med naturligt indhold af vitamin A, B1, B2, B6 og E, Virker betændelseshæmmende og helende.

60 ml.

95,-.


Fed fodcreme - pt udsolgt

Fugtgivende fodcreme der hurtigt optages af huden uden at fedte. Indeholder shea butter som er meget blødgørende. Virker bakteriehæmmende og helende. Naturligt indhold af vitamin A,B1, B2, B6, E.

60 ml.

95,-.

 


Supersalve

Supersalve er til sår, rifter, tørre vinterlæber og knoer, neglebåndsmassage, og små barnenumser. Fantastisk lindrende creme til ALT!

15 ml.

45,-.


Facial scrub

Munkholm Facial Scrub med blødgørende sheasmør der plejer og beskytter. Med mandelolie, kokosolie , vitamin-e, æteriske olier, samt fransk middelhavssalt: Plejende effekt.
Fugt huden med lunkent vand. Massér facial scrub ind i huden, undgå øjne, også gerne halsområde. Skyl med lunkent vand.
Uden tilsætningsstoffer. 100 gram. 80,-.


Maske

Kul og lavendel. Dybderensende, antiinflammatorisk og beroligende.
1-2 spsk pulver blandes med ca. 1 spsk vand. Smør blandingen i ansigtet, undgå øjne. Lad sidde i 15. min. Vask af med lunkent vand. Slut af med en ansigtscreme for fugtighed.
Dybdevirkende og helende ansigsmaske. Uden parabener og konservering.
90 gram.
85,-.