A M I M A

Garderobe-økologi - Munkholm - Smykker

Skabt af naturlige ingredienser

Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade, body - og husholdningsprodukter.

Der anvendes kun de fineste naturlige, gerne økologiske vegetabilske ingredienser, og reneste æteriske olier i Munkholms plejeprodukter. Ved at udnytte de naturlige ingrediensers egenskaber, skabes de effektive produkter, der hjælper dig med at holde din hud sund og frisk.

Men frem for alt, er de miljøskånsomme og fantastiske at bruge. Med andre ord, Munkholm er luksus for krop og sjæl.

Tina Munkholms produkter faldt jeg absolut pladask for, i den periode jeg kom igang med smykkerne. Jeg husker ikke akkurat, hvilket produkt der var mit første bekendtskab, men jeg husker duften. Nogle ting bliver i næsen for evigt, man kan ligesom ikke slippe det igen. Det er en slags lidenskab, hvor sanserne vælger af holde fast i noget, der gjorde dem godt! Sådan har jeg haft det siden med Munkholm, og jeg har prøvet stort set alle produkter.

I 2012 besøgte jeg Tina i hendes daværende værksted, som lå i kælderen i familiens ejendom. Det var et magisk sted, hvor - man tror det næsten ikke - gryderne boblede med duftende olier og urter, pragtfulde sæbestænger stod til tørring i pres på hylder på lange rækker, og overalt stod glas og beholdere med ingredienser, direkte fra naturen.

Jeg har nydt at sætte mig ind i hvor hendes ingredienser har deres oprindelse, for jeg synes det er helt særligt, når det vi bader i, smører os i, kan hentes lige udenfor døren.

Den økologiske insisteren og fastholdelse  af nogle, for vores naturs, vigtige principper, tiltaler mig også i dette henseende, og jeg har kæmpe respekt for, at Tina Munkhom holder ved, og formår at udvikle og udvide sin kreativitet, til kæmpe glæde for alle, små som store, sarte som "hård-hudede", uden at vi behøver være bange for farlige ingredienser og tilsætninger.

Kom og duft og nyd!
NB. Ikke alle varer fra Munkholm er på lager konstant. Jeg har valgt ud, ud fra mit kendskab til sikre gengangere! Men jeg bestiller gerne, hvis flere ønsker en anden variant eller lignende af en vare, kom gerne med en forespørgsel, så ser jeg på det.